setkání členů mindfulness clubu

čas na meditaci, sdílení i volné plynutí u čaje

Srdečně vás zveme na živé setkání naší všímavé komunity. Všichni naši členové jsou vítáni, prosíme vás pouze o registraci pomocí formuláře níže. Pokud ještě našim členem nejste, informace o členství najdete níže.

Potkáme se v krásném prostředí čajovny The Light Tea House v Praze a budeme společně meditovat, sdílet i plynout u šálku čaje. 

Na setkání se budeme bavit i o tom, jak koncipovat setkání příští tak, aby náš společný čas byl co nejvíce příjemný a smysluplný. 

Na setkání se také můžete těšit na Roba Kučeru a Marka Vicha, kteří ho povedou i  další členy našeho organizačního a lektorského týmu.

Moc se na vás těšíme.

Kdo setkání povede

První setkání povedou naši členové a spolu-zakladatelé Robert Kučera a Marek Vich. Pro více info klikněte na obrázek.

Jaký je předběžný program setkání

Seznámení a společné naladění se.

Společná meditace.

Sdílení v kruhu.

Free Flow – kouzlo přítomného okamžiku 🙂

Mindfulness a sebelaskavost

vědecky podložené kvality psychického rozkvětu

Mindfulness (všímavost) je schopnost plně prožívat přítomný okamžik a s nadhledem i se zájmem objevovat, co se v něm odehrává. Mindfulness bylo společně se sebelaskavostí vědeckými studiemi opakovaně prokázano jako účinná cesta pro zvládání stresu a nejistoty, prevenci vyhoření, posílení pracovní angažovanosti a motivace, zlepšení soustředění, psychické odolnosti i pocitu osobního štěstí.

Organizační informace a přihlášení

KDE: Čajova Light tea house, Jugoslávská 567/16, Praha 2

KDY: Neděle 06. 10. 2024 od 16:00 do 19:00

Akce je pouze pro členy Mindfulness Clubu*, pro které je zdarma.

*Členové mindfulness clubu, kteří si zakoupili roční členství. Více informací o členství naleznete níže.

Staňte se členem naší komunity

Získejte vstup na akci a další výhody

Zveme vás do naší komunity lidí, kteří aktivně  Nabízíme vám podporu na vaší cestě rozvoje mindfulness a laskavosti. Ať už máte zájem lépe zvládat stres či emoce, podpořit své zdraví a nebo cítit v životě více klidu a svobody a nebo jen chcete být v kontaktu s lidi, kteří se zajímají o vědomý styl života – naše komunita vás v tom podpoří. 

další doporučené akce